Saturday, October 3, 2020

Кросовер Range Rover Velar форсували до 600 кінських сил

 Ательє Manhart випустило тюнінг-кіт SV600 для среднеразмерного Land Rover

За основу тюнінг-проекту фахівці Manhart взяли топовий Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic з компресорним бензиновим мотором V8 5.0. Заводська версія видає 550 кінських сил і 680 Нм крутного моменту, але шляхом втручання в електронний блок управління двигун форсують до 600 сил і 750 Нм. Характеристики модернізованого кроссовера не наводяться, але Velar SV600 напевно набирає першу "сотню" з місця швидше 4,5 секунди, а максимальна швидкість перевищує 274 кілометри на годину.

Відрізнити зовні чіпований Velar можна по 23-дюймовим чорним глянсовим дискам Manhart на низькопрофільних шинах Continental розмірності 285/35 R23 і по звуку вихлопу з «відстрілами» - мотористи ательє встановили електроннокеровані заслінки і внесли зміни в каталітичний нейтралізатор. У демонстраційного кросовера Velar SV600 «стокові» гальма, оригінальний салон і стандартне шасі, проте фахівці Manhart готові модернізувати ходову частину або перешити інтер'єр за бажанням замовника.

No comments:

Post a Comment

Range Rover Velar отримав нові мотори і став більш технологічні

 Компанія Land Rover підготувала позашляховик Range Rover Velar до 2021 модельного року. Серед нововведень - три нові двигуни сімейства Inge...