Saturday, October 3, 2020

Land Rover почав випробування нового Defender з 500-сильним мотором

 У позашляховика Land Rover Defender нового покоління з'явиться версія з восьмициліндровим двигуном

Land Rover приступив до дорожніх випробувань «зарядженої» модифікації позашляховика Defender нового покоління - з двигуном V8. Про це повідомляє Autocar, який опублікував фотографії тестового прототипу автомобіля.

Раніше з'явилися чутки, що найпотужнішу версію Defender можуть оснастити 4,4-літровим двигуном BMW з двома турбінами, який ставлять на кросовер X5 M. Британці і німці уклали угоду про технічне співробітництво влітку 2019 року. В його рамках об'єднають зусилля в розробці електрифікованих силових установок нового покоління. При цьому не виключено, що партнерство розшириться і в області традиційних двигунів внутрішнього згоряння.

У той же час Autocar стверджує, що на новому Defender на даний момент обкатують колишній п'ятилітровий V8 від позашляховика Range Rover SVR, на якому він видає 575 кінських сил. При цьому на Defender, як очікується, віддачу агрегату знизять приблизно до 500 кінських сил. Двигун буде працювати в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF.

No comments:

Post a Comment

Range Rover Velar отримав нові мотори і став більш технологічні

 Компанія Land Rover підготувала позашляховик Range Rover Velar до 2021 модельного року. Серед нововведень - три нові двигуни сімейства Inge...